Αντιεκρηκτικοί υαλοπίνακες - VAS-SAFE ANTI-BLAST

You are here

aboutbg


VAS-SAFE ANTI-BLAST ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

Οι αλλαγές στο γεωπολιτικό κλίμα έχουν δημιουργήσει μια δραματική αύξηση της ζήτησης για πολυστρωματικό υαλοπίνακα με μηχανικές αντοχές σε έκρηξη. Η VAS “Vasiliou Glass Technologies” όντας πρωτοπόρος σε καινοτόμα προϊόντα, προμηθεύει εξειδικευμένους πολυστρωματικούς υαλοπίνακες για την αντιμετώπιση της απειλής των βομβιστικών επιθέσεων.

Υάλωση ανθεκτική σε εκρηκτική πίεση είναι σχεδιασμένη να προσφέρει προστασία ενάντια σε εκρήξεις, με γνώμονα την ανθρώπινη ασφάλεια. Ο κίνδυνος από θραύσματα ελαχιστοποιείται με την χρήση των μεμβρανών. Σε περίπτωση έκρηξης, ο πολυστρωματικός υαλοπίνακας παραμένει στην θέση του κολλημένος στις μεμβράνες, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού ανθρώπων και περαιτέρω καταστροφή στο εσωτερικό του χώρου από θραύσματα. Η οποιαδήποτε προστασία παρέχεται από υάλωση ανθεκτική σε πίεση από έκρηξη είναι εξ ίσου εξαρτημένη από τον σχεδιασμό της, τον τρόπο τοποθέτησης και πλαισίωσης της, όπως επίσης και από τον τύπο υαλοπινάκων από τους οποίους αποτελείται.

Η κατηγοριοποίηση των αντιεκρηκτικών πολυστρωματικών υαλοπινάκων γίνεται βάσει συγκεκριμένης μεθοδολογίας η οποία περιγράφεται στο Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 13541, το οποίο ορίζει συγκεκριμένες επιδόσεις ER1 έως ER4 και πιστοποιείται από κοινοποιημένους φορείς.

Η VAS “Vasiliou Glass Technologies” όντας πάντα σε συμμόρφωση με τους νέους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας, προσφέρει στην αγορά τους αντιεκρηκτικούς πολυστρωματικούς υαλοπίνακες με εμπορικό όνομα VAS-SAFE ANTI-BLAST με πιστοποίηση (CE marked) βάσει της Ευρωπαϊκής νόρμας EN 13541 σε όλες τις κατηγορίες.

Είναι καθήκον και σκοπός της VAS “Vasiliou Glass Technologies” να ενσωματώνει τέτοιου είδους τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα δηλαδή μέσω ειδικά διαμορφωμένων συνθέσεων να επιτυγχάνει νέους βελτιωμένους σε επιδόσεις VAS-SAFE ANTI-BLAST αντιεκρηκτικούς, πολυστρωματικούς υαλοπίνακες, με μικρότερο πάχος και βάρος.

aboutbg

aboutbg