"Διαμαντέ" - Ανάγλυφοι υαλοπίνακες

You are here

“ΔΙΑΜΑΝΤΕ” - ΑΝΑΓΛΥΦΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

Ο υαλοπίνακας φέρει διακόσμηση με ανάγλυφα διακοσμητικά σχέδια, ταινίες ή ραβδώσεις, που σχηματίστηκαν από ειδικούς κυλίνδρους σε υψηλές θερμοκρασίες κατά την πρώτη φάση της παραγωγής του υαλοπίνακα, με αποτέλεσμα το ανάγλυφο σχέδιο να αποτυπωθεί στη μία ή και στις δύο επιφάνειες του υαλοπίνακα από τους κυλίνδρους.

VAS
Παρουσιάζουν μειωμένη διαφάνεια (χωρίς να εμποδίζεται η διαπερατότητα του φωτός), κατασκευάζονται είτε από διάφανο είτε από έγχρωμο υαλοπίνακα, σε διάφορα πάχη, για αυτό και χρησιμοποιούνται σε πολυτελείς κατασκευές και χώρους στους οποίους απαιτείται φυσικό φως καθώς και διασπορά του φωτός, χωρίς όμως να φαίνεται το εσωτερικό του χώρου απ’ έξω.

Η VAS “Vasiliou Glass Technologies”, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ανάγλυφων σχεδίων σε αυτούς τους υαλοπίνακες.

VAS

VAS

Επίσης η VAS “Vasiliou Glass Technologies” προσφέρει ανάγλυφους υαλοπίνακες σε μεγάλα πάχη των 10mm ή 19mm. Στη μία επιφάνεια του διαθέτει ένα μοναδικό μοτίβο. Το μοτίβο είναι έντονο και τρισδιάστατο, ιδανικό για χρήση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

VAS
Τα πλεονεκτήματα των ανάγλυφων υαλοπινάκων με μεγάλα πάχη είναι:

  • Υψηλός βαθμός διαπερατότητας τουφωτός μέσα από τον υαλοπίνακα.
  • Ημιδιαφάνεια καθώς προστατεύει το χώρο από την απευθείας θέαση.
  • Τη μηχανική αντοχή που χαρακτηρίζει τον παχύ υαλοπίνακα.
  • Αίσθηση αυξημένου χώρου.
  • Eξαιρετική μηχανική αντοχή όπου το συνιστά ιδανικό υλικό για όλες τις εφαρμογές που απαιτούν ένα δυνατό και ανθεκτικό υλικό.
  • Διακόσμηση.