Καθρέπτες

You are here

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

Ο καθρέπτης είναι ένα διακοσμητικό είδος υαλοπίνακα. Λέγεται ότι κάνει ένα χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Ο καθρέπτης μπορεί να κατασκευαστεί σε διαφορετικά χρώματα και να δημιουργηθεί οποιοδήποτε σχέδιο όπως αμμοβολημένο, με αυλακώσεις, βιτρό, Fused, κ.τ.λ. Αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας υαλοπίνακα με επίστρωση αργύρου στην μία πλευρά του, ώστε να παρουσιάζεται περισσότερη από 92% αντανάκλαση οπτικού φωτός.

Η επίστρωση αργύρου λαμβάνει ειδική κατεργασία και καλύπτεται από δύο διαφορετικά στρώματα προστατευτικής βαφής, επιτυγχάνοντας μέγιστη αντοχή και ασφάλεια στην οξείδωση και τον χρόνο. Χρησιμοποιείται σε πληθώρα από εφαρμογές, τις οποίες η VAS “Vasiliou Glass Technologies” καλύπτει με διάφορα πάχη, χρώματα και σχέδια.

Οι χρωματιστοί καθρέπτες που παρουσιάζονται δεν υπάρχουν συνήθως ετοιμοπαράδοτοι και εισάγονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Παρόμοιου χρωματισμού καθρέπτες είναι δυνατόν να παραχθούν από την VAS “Vasiliou Glass Technologies” με την χρήση εξειδικευμένων συνδυασμών χρωματιστών μεμβρανών σε πολυστρωματικό υαλοπίνακα, όπου ο ένας υαλοπίνακας που τον συνθέτει να είναι καθρέπτης.

VAS

VAS
ΦΙΜΕ
VAS
ΦΙΜΕ ΣΑΤΙΝΕ
VAS
ΡΟΖΕ
VAS
ΡΟΖΕ ΣΑΤΙΝΕ
VAS
ΤΙΡΚΟΥΑΖ
VAS
ΚΙΤΡΙΝΟΣ
VAS
ΜΠΛΕ
VAS
ΜΠΛΕ ΣΑΤΙΝΕ
VAS
ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ
VAS
ΥΠΕΡΔΙΑΦΑΝΟΣ
VAS
ΥΠΕΡΔΙΑΦΑΝΟΣ ΣΑΤΙΝΕ
VAS
ΔΙΑΦΑΝΟΣ
VAS
ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΣΑΤΙΝΕ
VAS
AZΖUR
VAS
ΜΑΥΡΟΣ