Βαμμένοι υαλοπίνακες

You are here

VAS-PAINT ORGANIC
ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ


Είναι υαλοπίνακες που φέρουν ειδικών προδιαγραφών χρωματιστή επίστρωση η οποία τους προσδίδει αυτή την ιδιαίτερη λαμπρή και αδιαφανή όψη που τα χαρακτηρίζει. Χρησιμοποιούνται μόνο για εσωτερική χρήση. Η όψη τους έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των μοντέρνων τάσεων της εσωτερικής αρχιτεκτονικής, δίνοντας μοναδική αίσθηση βάθους και φωτός.

Όταν η διακόσμηση ή η καλαισθησία που απαιτεί ο εκάστοτε αρχιτέκτονας ή πελάτης, καλύπτεται από κάποιο συγκεκριμένο RAL/PANTONE ή κάποια τεχνοτροπία στον υαλοπίνακα, τότε το εξειδικευμένο προσωπικό της VAS “Vasiliou Glass Technologies” μπορεί βάφοντας τους υαλοπίνακες να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

VAS

Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και σε θερμικά επεξεργασμένους υαλοπίνακες. Στη συνέχεια οι βαμμένοι υαλοπίνακες μπορούν να γίνουν πολυστρωματικοί. Όταν μιλάμε για “χρώματα RAL/PANTONE” δεν αναφερόμαστε σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν για βάψιμο, αλλά σε μία κωδικοποίηση που χρησιμοποιείται ώστε να μπορούμε να αναφερθούμε σε ένα απολύτως συγκεκριμένο χρώμα με τον κωδικό του.

VAS