+30 22210 52607     info@vasglass.gr

Ιστορική Αναδρομή

JUX Timeline

2021

Ολοκλήρωση του διετούς αναπτυξιακού πλάνου. Όλο το εργοστάσιο λειτουργεί σε Extra Jumbo διαστάσεις με τέσσερις νέες γραμμές παραγωγής να τίθενται σε λειτουργία: δεύτερη οριζόντια τροχιστική γραμμή, δεύτερη γραμμή θερμικής επεξεργασίας υαλοπινάκων, νέος ψηφιακός εκτυπωτής κεραμικών χρωμάτων και δεύτερη πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή διπλών υαλοπινάκων. Ήδη νέοι στόχοι τίθενται για το μέλλον!

2020

Με την προσθήκη 11.000 τ.μ. στεγασμένων εγκαταστάσεων, ολοκληρώνεται ο επενδυτικός κύκλος, ανεβάζοντας συνολικά τις κτιριακές εγκαταστάσεις της VASGLASS στα 23.000 τ.μ. Με υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, καθώς και υποδομές για την εγκατάσταση μελλοντικού επιπρόσθετου εξοπλισμού, η εταιρία μπαίνει δυναμικά στην αγορά των Extra Jumbo αρχιτεκτονικών και ναυτιλιακών κατασκευών.

2019

Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης λειτουργίας της επιχείρησης, υλοποιείται το επενδυτικό πρόγραμμα “VASGLASS GOES GREEN” που περιλαμβάνει εφαρμογή συστήματος ανακύκλωσης και ανάκτησης νερού στο 100%, εξοικονόμηση ενέργειας με τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ και led λαμπτήρων, ανακύκλωση υλικών κ.ά.

2018

Η εταιρία μετονομάζεται σε “VASGLASS”, αποκτώντας ανανεωμένο εμπορικό σήμα, που σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο επενδύσεων, με στόχο τον διπλασιασμό των βιομηχανικών εγκαταστάσεων και των παραγωγικών δυνατοτήτων.

2017

Εγκαθίσταται σύστημα MRP II, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότερο έλεγχο παραγωγής και λειτουργίας του εργοστασίου (FPC - Factory Production Control), καθώς και εξασφάλιση διαδικασιών σήμανσης CE, διατηρώντας ταυτόχρονα τη συνέπεια στην ποιότητα.

2015

“Νησίδες αυτοματοποίησης” δημιουργούνται μέσω ενιαίας πλατφόρμας λογισμικού με τη χρήση πρωτοποριακού συστήματος ERP (Enterprise Resource Planning). Όλες οι λειτουργίες κατασκευής “επί παραγγελία” συγχωνεύονται στο σύστημα, ενώ ο χρόνος παράδοσης βελτιώνεται, διασφαλίζοντας ανεμπόδιστη και συνεχή παράδοση προϊόντων στα εργοτάξια.

2014

Στη γραμμή παραγωγής προστίθεται CNC με αυτόματη αλλαγή εργαλείων, για μέγιστη ακρίβεια σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, όπως τρόχισμα, γυάλισμα και υδροκοπή. Η ποιότητα κοπής βελτιώνεται με την αγορά νέας υπερσύγχρονης μονόπλευρης & αμφίπλευρης τροχιστικής μονάδας. Επιπλέον, προστίθεται γραμμή ψηφιακής κεραμικής εκτύπωσης υαλοπινάκων jumbo διαστάσεων, για ενσωμάτωση φωτογραφιών, σχεδίων και διακοσμητικών μοτίβων απευθείας στο γυαλί.

2013

Η VAS καταξιώνεται στην Ελληνική αγορά και βραβεύεται ως η πιο καινοτόμα επιχείρηση του νομού Ευβοίας.

2012

Η VAS εγκαθιστά γραμμή παραγωγής πολυστρωματικών υαλοπινάκων (laminating) και κλίβανο πολυστρωματοποίησης. Αποκτά έτσι πλήρη αυτονομία στην παραγωγή, για όλο το φάσμα τεχνολογιών και επεξεργασιών.

2009

Ακολουθώντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της, η εταιρία προχωρά στην αγορά γραμμής παραγωγής θερμικά επεξεργασμένων και ενισχυμένων υαλοπινάκων (tempering/thermal toughening, heat strengthening) και την προμήθεια του μοναδικού στην Ελλάδα κλιβάνου τεχνητής γήρανσης υαλοπινάκων (Heat Soak Test).

2004

Η εταιρία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μεγέθους 12.000 τ.μ. Ένα νέο όραμα ξεκινά.

1965

Ιδρύεται η VAS “Vasiliou Glass Technologies”.

VASGLASS Logo teliko

 

  28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, Εύβοια

  +30 22210 52607, +30 22210 53607

  +30 22210 54278

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

vasmarine.grvas-safe.grvaspyro.gr

Επικοινωνία

Χάρτης

Newsletter

Συναινώ στη χρήση του email μου από τη VASGLASS για να λαμβάνω newsletters και να ενημερώνομαι για προσφορές και νέα προιόντα/υπηρεσίες της εταιρείας (Για απεγγραφή / άρση συναίνεσης στείλτε σχετικό αίτημα στο personal.data@vasglass.gr).
Ενημερώθηκα για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.