+30 22210 52607     info@vasglass.gr

Όραμα & Αξίες

ANTHROPOI

Μια μεγάλη πορεία ένα μεγάλο όραμα

Το όραμα της VASGLASS είναι ένα και κοινό για όλους όσοι εργάζονται στην εταιρία∙ η αδιάκοπη εξέλιξη.

Ο υαλοπίνακας και τα πλεονεκτήματά του διευρύνονται συνεχώς, μέσω της τεχνολογίας και των νέων μεθόδων επεξεργασίας. Η τεχνολογική πρόοδος συναντά την καινοτομία και την τεχνογνωσία, δημιουργώντας προϊόντα πρωτοποριακά, που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του σήμερα.

Προϊόντα που μπορούν να εισχωρήσουν και να επικρατήσουν στις διεθνείς αγορές, καθώς διακρίνονται για τη βέλτιστη ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές τους.

Στη VASGLASS δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο.

Για τον λόγο αυτό, από το 1965 εξελίσσουμε τον υαλοπίνακα και τον προσαρμόζουμε παντού, ώστε να αποτελεί το ιδανικό υλικό για κατασκευές κάθε τύπου. Πάντα με το κύρος και την αξιοπιστία ενός μεγάλου ονόματος.

anthropoi3

 

anthropoi2

Αξίες σταθερές στον χρόνο

Σε μία εταιρία που εξελίσσεται συνεχώς, οι αξίες της αποτελούν τη μοναδική της σταθερά. Οι καιροί και οι ανάγκες αλλάζουν σταδιακά και η VASGLASS ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτές τις αλλαγές. Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Ο βασικός άξονας της λειτουργίας της κινείται γύρω από κάποιες θεμελιώδεις αξίες, χάρη στις οποίες η VASGLASS συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες επεξεργασίας υαλοπινάκων παγκοσμίως.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Είμαστε εδώ για εσάς προτείνοντας λύσεις που διαρκούν για μια ζωή. Η πολύχρονη συνέπεια στην ικανοποίηση κάθε σας ανάγκης και οι προηγμένες τεχνολογικές μέθοδοι, συνιστούν τους κύριους παράγοντες που έχουν αναγάγει τη VASGLASS στην πιο αξιόπιστη επιλογή.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Τα προϊόντα της VASGLASS είναι ποιοτικά. Αυτό σημαίνει πως τόσο οι πρώτες ύλες όσο και οι τεχνικές παραγωγής του τζαμιού που χρησιμοποιούνται, είναι οι καλύτερες δυνατές. Αποτέλεσμα; Προϊόντα ανώτερης ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο και ξεχωρίζουν για τις τεχνικές προδιαγραφές τους.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Η εμπειρία συναντά τη γνώση δημιουργώντας ιστορία στον χώρο της επεξεργασίας υαλοπίνακα. Η εταιρία διαθέτει το πλέον καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της αγοράς και γνωρίζει τον τρόπο για να τις καλύψει.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ
Σεβασμός στον άνθρωπο. Είτε πρόκειται για υπάλληλο, συνεργάτη ή πελάτη, στη VASGLASS θέτουμε τον άνθρωπο σε πρώτο πλάνο. Ο άνθρωπος, αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για τη δημιουργία άρτιων και αποτελεσματικών προϊόντων. Στην εταιρία μας πιστεύουμε πως μόνο μέσω της σωστής αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους μας, θα οδηγηθούμε στα επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο για εμάς όσο και για εκείνους.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τον καιρό και εμείς έχουμε αναπτύξει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Από το 1965 οι πελάτες μας γνωρίζουν πως όποιο προϊόν υαλοπίνακα VASGLASS και αν επιλέξουν, αυτό θα χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ανθεκτικότητα και σωστό σχεδιασμό.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Σχέσεις ζωής που οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δυνατές συνεργασίες, με ελληνικές ή/και ξένες εταιρίες, ανοίγουν τον δρόμο της εξωστρέφειας. Οι διεθνείς αγορές υποδέχονται πάντα θερμά τις ισχυρές εταιρίες, που παράγουν προϊόντα καινοτόμα και σύγχρονα. Η VASGLASS είναι μία από αυτές.

VASGLASS Logo teliko

 

  28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, Εύβοια

  +30 22210 52607, +30 22210 53607

  +30 22210 54278

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

vasmarine.grvas-safe.grvaspyro.gr

Επικοινωνία

Χάρτης

Newsletter

Συναινώ στη χρήση του email μου από τη VASGLASS για να λαμβάνω newsletters και να ενημερώνομαι για προσφορές και νέα προιόντα/υπηρεσίες της εταιρείας (Για απεγγραφή / άρση συναίνεσης στείλτε σχετικό αίτημα στο personal.data@vasglass.gr).
Ενημερώθηκα για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.