+30 22210 52607     info@vasglass.gr

protection_safe_big

SGP
ΙΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΚΑΜΠΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ

Η SGP, γνωστή ως SentryGlas, αποτελεί μία άλλου τύπου μεμβράνη (ιονομερή), με στόχο την προστασία των ανθρώπων και της ιδιοκτησίας τους από φυσική ή ανθρώπινη απειλή, με αποτέλεσμα να προσδίδει αντοχή και ασφάλεια στους πολυστρωματικούς υαλοπίνακες που εφαρμόζεται, καθώς και να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της “απλής” μεμβράνης όπως UV προστασία, διαφάνεια και ηχομείωση.

Η VASGLASS δίνει τη δυνατότητα στους πολυστρωματικούς υαλοπίνακες με SGP, να μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως πιστοποιημένοι στους αρχιτεκτονικούς κανόνες ασφαλείας EN 12600, EN 356, καθώς και ΕΝ 1063.

H SGP μεμβράνη είναι πέντε φορές ισχυρότερη και έως 100 φορές σκληρότερη (άκαμπτη) από την “απλή” μεμβράνη, για αντοχή σε βαρύτερα φορτία και σκληρότερες κρούσεις. Άρα, ο πολυστρωματικός υαλοπίνακας αποτελεί πλέον ένα πιο ενεργό δομικό στοιχείο για τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές με σαφέστερη ελευθερία σχεδιασμού. Παρέχει ανώτερες επιδόσεις σε Structural κατασκευές.

Επίσης, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεμβράνες, η άκαμπτη μεμβράνη ασφαλείας SGP, λόγω της ιονομερούς σύστασής της, είναι λιγότερο ευάλωτη στην υγρασία και στο “κιτρίνισμα” με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και όταν είναι πλήρως εκτεθειμένες οι ακμές του πολυστρωματικού υαλοπίνακα στις καιρικές συνθήκες.

ΠΕΙΡΑΜΑ VAS R & D
ΚΑΜΨΗ 4 ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 1288-3

Μέτρηση αντοχής και απόκλισης του υαλοπίνακα σύμφωνα με ειδικό πρόγραμμα σε υπολογιστή και εξοπλισμό που διαθέτει η VASGLASS, όπως φαίνεται από τα κάτωθι διαγράμματα. Για ένα δεδομένο εφαρμοσμένο φορτίο, ο πολυστρωματικός υαλοπίνακας με SGP είναι ισοδύναμος του μονολιθικού.

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η SGP:

Προστασία

Σε περίπτωση θραύσης, τα θραύσματα του πολυστρωματικού υαλοπίνακα παραμένουν σταθερά συνδεδεμένα με την ενδιάμεση μεμβράνη, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες για τραυματισμό.

Ασφάλεια

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολυστρωματικούς υαλοπίνακες με εφαρμογές για αντοχή σε σφαίρες, τυφώνες καθώς ακόμα σε εκρήξεις βομβών.

Έλεγχο της ηλιακής ενέργειας και διαφάνεια

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιστρωμένο low-e υαλοπίνακα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, και προσφέρει αυξημένη διαφάνεια. Η εξαιρετική διαφάνεια του SGP επιτρέπει σε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές να τη συνδυάσουν με υαλοπίνακες χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο.

Ανθεκτικότητα

Η άκαμπτη μεμβράνη ασφαλείας SGP είναι εξαιρετικά ανθεκτική σαν δομική σύσταση (ίση και υψηλότερη εφόσον συγκριθεί με μονολιθικό υαλοπίνακα) καθώς και στο θόλωμα ή “κιτρίνισμα”, ακόμα και μετά από χρόνια έκθεση στις καιρικές συνθήκες.

Σχεδίαση με Ευελιξία

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με όλους τους τύπους υαλοπίνακα σε πολλές εφαρμογές, διότι έχει επίσης το πλεονέκτημα να είναι ελαφρύτερη σε βάρος (έως 40% μείωση σε σχέση με τον “απλό” πολυστρωματικό υαλοπίνακα). Η χρησιμοποίησή της σε συνδυασμό με ελαφρύτερου τύπου εξαρτήματα, δημιουργεί ένα σύστημα κατά πολύ ελαφρύτερο από τα μέχρι τώρα χρησιμοποιηθέντα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγαλύτερων ανοιγμάτων, μείωση του αριθμού στηριγμάτων, ελαφρύτερα πλαίσια στήριξης, οπτικά πιο ανάλαφρες κατασκευές και τελικά μείωση του κόστους.

VASGLASS Logo teliko

 

  28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, Εύβοια

  +30 22210 52607, +30 22210 53607

  +30 22210 54278

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

vasmarine.grvas-safe.grvaspyro.gr

Επικοινωνία

Χάρτης

Newsletter

Συναινώ στη χρήση του email μου από τη VASGLASS για να λαμβάνω newsletters και να ενημερώνομαι για προσφορές και νέα προιόντα/υπηρεσίες της εταιρείας (Για απεγγραφή / άρση συναίνεσης στείλτε σχετικό αίτημα στο personal.data@vasglass.gr).
Ενημερώθηκα για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.