+30 22210 52607     info@vasglass.gr

1_stock_management_main_photo

ΜΟΝΩΤΙΚΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑΣ

Από τη φύση του, ο “απλός” μονολιθικός υαλοπίνακας έχει μικρή αντίσταση είτε σε κέρδος είτε σε απώλεια θερμότητας, κυρίως επειδή είναι καλός αγωγός και κακός μονωτής. Η εταιρία VASGLASS, έχοντας σαν στόχο την ικανοποίηση του πελάτη στο επίπεδο “μόνωση”, κατασκευάζει μονωτικούς υαλοπίνακες εργοστασιακά σφραγισμένους, οι οποίοι αποτελούνται από φύλλα υαλοπίνακα που χωρίζονται από χώρους γεμάτους με αφυδατωμένο αέρα ή αέριο, χρησιμοποιώντας διαχωριστές και ξηραντικούς παράγοντες (πυριτικά άλατα). Μέγιστες διαστάσεις παραγωγής 6000x3210mm. Τα θερμικά χαρακτηριστικά της “μόνωσης” των μονωτικών υαλοπινάκων, μπορούν να συνδυαστούν με ιδιότητες όπως ο ηλιακός έλεγχος, η ηχομόνωση, η διακόσμηση, καθώς και η ασφάλεια, με τη χρήση κατάλληλων υαλοπινάκων ως συστατικά. Οι επιφάνειες των συστατικών στους μονωτικούς υαλοπίνακες είναι γενικά αριθμημένες από έξω προς τα μέσα.

Δυνατότητες:
blue arrow Πρώτη συγκόλληση με Μπουτίλ - (Butyl)monot3
Απαιτεί ειδική συσκευή για την εφαρμογή του, ουσιαστικά είναι κόλλα σε στερεή μορφή που με θερμότητα ρευστοποιείται και στερεώνεται πρώτα στις δύο πλευρές του αποστάτη και κατόπιν με πίεση επάνω στα δύο τζάμια. Έχει καλύτερη πρόσφυση και αντοχή στον χρόνο και πρέπει να προφυλάσσεται, όπως και η ταινία διπλής όψεως.
blue arrow Δεύτερη συγκόλληση
Οι τύποι κόλλας για τη δεύτερη συγκόλληση χωρίζονται σε τρεις ομάδες με βάση τα κύρια χημικά συστατικά τους. Οι hot-melt ή ζεστές κόλλες, οι θειόκολλες ή κρύες κόλλες και τέλος οι κόλλες με βάση τη σιλικόνη.

  • HOT-MELT

Πιο γνωστή στην αγορά ως “ζεστή” κόλλα. Ανήκει στην οικογένεια των hot melt, που σημαίνει ότι εφαρμόζεται με πιστόλι που τη ζεσταίνει και κρυώνοντας στερεοποιείται. Είναι η κόλλα που εφαρμόζεται πιο συχνά. Ένας από τους κύριους λόγους χρήσης της είναι η εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, καθώς και ο μικρός χρόνος στερεοποίησης που έχει. Το αρνητικό είναι ότι δεν αντέχει όσο οι υπόλοιπες δύο, σε μεγάλες και μικρές θερμοκρασίες. Καλό είναι να αποφεύγεται σε οριακά ζεστά ή κρύα κλίματα.

  • ΘΕΙΟΚΟΛΛΑ

Κόλλα δύο συστατικών με βασικό συστατικό τη θειόκολλα. Έχει πολύ καλή συμπεριφορά σε όλους τους τύπους υαλοπίνακα και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Εφαρμόζεται με εξοπλισμό που κάνει αυτόματα τη μίξη των δύο υλικών κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για τη διάρκεια ζωής της.

  • ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΑ

Κόλλα ενός ή δύο συστατικών για κατασκευή μονωτικών υαλοπινάκων που βρίσκονται εκτεθειμένοι σε εξωτερικές συνθήκες και υαλοπίνακες structural ή semi-structural. Ιδιαίτερα ανθεκτική, ενδείκνυται για εξωτερική χρήση.

1_stock_management_main_photo

1_stock_management_main_photo

VASGLASS Logo teliko

 

  28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, Εύβοια

  +30 22210 52607, +30 22210 53607

  +30 22210 54278

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

vasmarine.grvas-safe.grvaspyro.gr

Επικοινωνία

Χάρτης

Newsletter

Συναινώ στη χρήση του email μου από τη VASGLASS για να λαμβάνω newsletters και να ενημερώνομαι για προσφορές και νέα προιόντα/υπηρεσίες της εταιρείας (Για απεγγραφή / άρση συναίνεσης στείλτε σχετικό αίτημα στο personal.data@vasglass.gr).
Ενημερώθηκα για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.