+30 22210 52607     info@vasglass.gr

Καινοτομίες που υλοποιούν κάθε αρχιτεκτονικό όραμα!

Επενδύσεις, που διευρύνουν τον δρόμο σε καινοτόμες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές εφαρμογές

Η VASGLASS είναι γνωστή ως μια πρότυπη εταιρία μεταποίησης υαλοπινάκων, που εξελίσσεται συνεχώς, αναπτύσσοντας αντίστοιχα επενδυτικά προγράμματα. Ήδη από το 2004, το όραμα της VASGLASS περιστρέφεται γύρω από την εγκατάσταση αυτόνομων και εξολοκλήρου ιδιόκτητων γραμμών παραγωγής επεξεργασίας υαλοπινάκων. Καλύπτει από το μηδέν όλη την πορεία παραγωγής ενός υαλοτεχνικού project. Στην ίδια λογική, την τελευταία διετία, ολοκληρώνεται ένα μεγάλο επενδυτικό όραμα, που αγγίζει το ύψος των 11 εκατομμυρίων ευρώ. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις αναπτύσσονται με επιπλέον 11.000 τ.μ., φτάνοντας συνολικά στα 23.000 τ.μ. υπερσύγχρονων γραμμών παραγωγής. Αυτή η επέκταση ισοδυναμεί με υπερδιπλασιασμό της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρίας, εμπλουτίζοντάς την με μια ευρεία γκάμα νέων τεχνικών δυνατοτήτων υψηλών προδιαγραφών και κυρίως αναβαθμισμένων υπηρεσιών για τους πελάτες της.

Η νέα επένδυση που αγγίζει το ύψος των 11 εκατομμυρίων ευρώ

Η κτιριακή επέκταση της VASGLASS συνδυάζεται με αναβάθμιση όλων των παραγωγικών τμημάτων και αναβάθμιση υπηρεσιών. Εκτός από τις κλασικές παροχές, δηλαδή την παραγωγή θερμικά επεξεργασμένων, ενισχυμένων ή πολυστρωματικών υαλοπινάκων, τον μοναδικό στην Ελλάδα κλίβανο επεξεργασίας τεχνητής γήρανσης υαλοπινάκων (H.S.T.), καθώς και τις δυνατότητες εξατομικευμένου σχεδιασμού που διαθέτει η εταιρία με τον εξοπλισμό κοπών CNC, υδροκοπής και της δημιουργίας κοίλων και σύνθετων κατασκευαστικά υαλοπινάκων, πλέον μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό και ιδιαίτερα απελευθερωτικό για την αρχιτεκτονική κατασκευή και την εξυπηρέτηση της ελληνικής αλλά και της διεθνούς αγοράς. Η VASGLASS έχει εφοδιαστεί με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής Jumbo διαστάσεων 7.00x3.40μ., μία μεγάλη κίνηση που θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα το κατασκευαστικό κοινό και κυρίως, επένδυσε στην αυτόματη πλέον διαχείριση γυαλιού. Πρόκειται για μια αναβάθμιση των υφιστάμενων υπηρεσιών της με πρωτοποριακό σύστημα αυτόματης αποθήκευσης και διαχείρισης. Κάτι τέτοιο φέρνει μια εντελώς διαφορετική ποιότητα στο αισθητικό αλλά και στο κατασκευαστικό αποτέλεσμα και, ακόμη περισσότερο, στην ταχύτητα παράδοσης των προϊόντων της εταιρίας στον πελάτη.

Τα οφέλη των πελατών σε ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης

Εκτός από ποιοτικότερη σε Jumbo διαστάσεις παραγωγή, η οποία πλέον γίνεται σημαντικά ταχύτερη σε εξυπηρέτηση, μέσω του υπερσύγχρονου εξοπλισμού και της αυτόματης αποθήκευσης και διαχείρισης, ο πελάτης και ιδιαίτερα ο αρχιτέκτονας και ο κατασκευαστής, επωφελείται και σε αυτό που λέμε customization, δηλαδή την εξειδικευμένη σχεδιαστική προσαρμογή του υαλοπίνακα. Επιπλέον, η νέα υπερσύγχρονη μονάδα ψηφιακής εκτύπωσης επιτρέπει στην ουσία την ψηφιακή κεραμική ή οργανική εκτύπωση. Ακόμα και οι πιο σύνθετες κατασκευές μπορούν πλέον να υλοποιηθούν ευκολότερα, με αξιοπιστία, ποιότητα, λειτουργικότητα και όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας, που πρέπει να προσφέρει ένας υαλοπίνακας. Σε αυτό βασίζονται και πολλά από τα πιο καινοτόμα αρχιτεκτονικά project της εταιρίας σήμερα, όπως τα μεγάλα αρχιτεκτονικά έργα των Jean Nouvel, Zaha Hadid, Studio Daniel Libeskind, καθώς και μεγάλα έργα δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση των αρχιτεκτόνων και των κατασκευαστών

Η εξειδίκευση της VASGLASS στη λειτουργικότητα και τη μορφή του υαλοπίνακα, έχει ως στόχο να ακολουθεί τις απαιτήσεις της εποχής και κυρίως τις νέες εξελίξεις και ανάγκες στους κλάδους της κατασκευής και της αρχιτεκτονικής. Αυτός είναι και ο γνώμονας με τον οποίο προσαρμόστηκε η επενδυτική απόφαση της εταιρίας και εξακολουθεί να διαμορφώνει το όραμα της επιχείρησης και των υπηρεσιών της που την οδήγησε στις παραπάνω αξιοσημείωτες συνεργασίες. Οι άνθρωποι της VASGLASS αφουγκραζόμενοι αυτές τις ανάγκες, αντιλαμβάνονται ότι ο υαλοπίνακας είναι κάτι παραπάνω από ένα στοιχείο της πρόσοψης του κτιρίου.

Στροφή στην “πράσινη ανάπτυξη”

Τόσο η εταιρία όσο και τα προϊόντα, χαρακτηρίζονται από την “πράσινη” αντίληψη. Η επιχείρηση επενδύει συνεχώς σε πράσινες τεχνολογίες με στόχο τη βιώσιμη λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρίας. Εφαρμόζει σύστημα ανακύκλωσης του νερού που χρησιμοποιείται στην παραγωγική διαδικασία, αλλά και των υλικών της, και έτσι εξοικονομούνται πρώτες ύλες και ενέργεια. Αυτό χαρακτηρίζει εξίσου και τα προϊόντα της VASGLASS. Μέσα από καινοτόμες προτάσεις υαλοπινάκων, προτείνουν σε κάθε πελάτη λύσεις για ενεργειακή βιωσιμότητα και απόδοση του κτιριακού κελύφους, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

VASGLASS Goes Green

Στην περίπτωση της VASGLASS η αειφόρος ανάπτυξη ξεπερνά την εταιρική υπευθυνότητα και γίνεται υπηρεσία. O υαλοπίνακας θεωρείται ενεργό κομμάτι της αρχιτεκτονικής κατασκευής. Είναι το δέρμα του κτιρίου που μπορεί να καταστήσει αειφόρο το ίδιο το κτίριο. Μέσα από μια σειρά επιλογών που προτείνει η εταιρία, ο υαλοπίνακας ξεφεύγει από τη λογική της διαφάνειας που είχαμε συνηθίσει και γίνεται ενεργό κομμάτι του βιοκλιματικού σχεδιασμού και φωτισμού. Μέσω των τεχνικών συμβούλων, της προηγμένης τεχνολογίας του εξοπλισμού και του άρτια οργανωμένου R&D τμήματος, η VAGLASS μπορεί να παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη κάθε κατασκευής. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τους ενεργειακούς υαλοπίνακες VAS SOLAR & VAS ENERGY SAVING, δύο σειρές πιστοποιημένων (CE-marked) προϊόντων, βάσει της ευρωπαϊκής νόρμας EN 1279, που μπορούν να επηρεάσουν ριζικά τους ενεργειακούς συντελεστές ενός κτιριακού κελύφους. Με αντίστοιχο τρόπο, η VASGLASS διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υαλοπινάκων που μπορούν να καθορίσουν τη σκίαση, τον φωτισμό και την εσωτερική ατμόσφαιρα του κτιρίου. Ακόμα και να ελέγξουν το αισθητικό αποτέλεσμα ενός κτιρίου για την αίσθηση μιας ομαλής επιφάνειας στις προσόψεις, μέσω της δομικής υάλωσης. Και εκεί διαθέτουν λύση με το εμπορικό όνομα VAS-STRUCT.

Για τη VASGLASS ο υαλοπίνακας είναι κάτι περισσότερο από ένα υλικό στοιχείο της κατασκευής

Η VASGLASS, προσαρμόζοντας τον υαλοπίνακα στις απαιτήσεις της εποχής, αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι απλώς ένα κομμάτι κατασκευαστικής διαφάνειας, αλλά πολύ περισσότερα. Αναζητώντας συνεχώς νέες μεθόδους επεξεργασίας, δε σταματά να ανακαλύπτει νέες προοπτικές για τον υαλοπίνακα, με στόχο να προσφέρει οριακά απεριόριστη δυνατότητα εφαρμογών σε αρχιτέκτονες και μηχανικούς, για την υλοποίηση κάθε πιθανού έργου. Πάντα με την ασφάλεια, την προστασία και την αξιοπιστία που εγγυάται η επωνυμία της.

VASGLASS Logo teliko

 

  28ης Οκτωβρίου, Βασιλικό Χαλκίδας, Εύβοια

  +30 22210 52607, +30 22210 53607

  +30 22210 54278

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

vasmarine.grvas-safe.grvaspyro.gr

Όνομα(*)
Please type your full name.

Email(*)
Invalid email address.

Μήνυμα
Invalid Input

Captcha(*)
Captcha
Invalid Input

Χάρτης

Newsletter